Hoppa till innehåll
Växtkraft
FI
SV
Diskussionsforum
Logga in
Logga ut
Projekt
Innoväxthus
Lyftkraft
Digitomkku
Jaustra
VattRe
Nytt Blad — för växthusproduktionen
EIP-Spinn
Materialbank
Nyheter
Projekt
Innoväxthus
Lyftkraft
Digitomkku
Jaustra
VattRe
Nytt Blad — för växthusproduktionen
EIP-Spinn
Materialbank
Nyheter
Materialbank
Projekt
Sök
God-odlingshygien-i-vaxthus-broschyr-2022-for-print
God-odlingshygien-i-vaxthus-broschyr-2022-for-skarm
Good-Cultivation-Hygiene-in-Greenhouses-2022-PRINT
Good-Cultivation-Hygiene-in-Greenhouses-2022-SCREEN
Tradgard-EXPO-2024-Information
AmandaAkerlund_ProGradu
Digitaliseringslösningar_Innoväxthus
Länkar_Innoväxthus
NIRspektroskopi_Lillhonga_Innoväxthus
Publikationerkommunikationer_Innoväxthus
RimmiRaj_ProGradu
Slutrapport_Innoväxthus
Tomaattijäytäkoin-torjuntaohjelma_Innoväxthus
Utmaningar_Innoväxthus
InnoVäxthus slutseminarium 04/2019
Hur värderas smaken av grönsaker? 04/2019
Nytt och fräsch på matbordet 11/2016
Riskhanteringsdag för växthusbranschen 12/2017
Overgang-fran-HPS-till-LED
Vilka-mojligheter-finns-att-sanka-kostnaderna-for-belysning-1
Webbinarie - Solenergi och elpannor 27.3.2025
Webbinarie - Värme-, syntesgas-, och elproduktion med bioenergi 2.4.2025
Webbinarie - Avfuktning i växthus 24.4.2025
Artikel-i-TN-februari-2024_Joakim-Snickars
Artikel-i-TN-januari-2023_Joakim-Snickars
Flodesdiagram-Strand-december-2023
Landsbygdens-Folk-061023_Recirkulering-minskar-behovet-av-godsel-och-vatten-i-vaxthusen
Landsbygdens-Folk-151124_Projektet-VattRe-avslutas._Thomasfolk
Puutarha-Sanomat-10-2024_VattRe_Snickars_pdf
Resultat-fran-analyser-gjorda-pa-vattenprover-fran-fyra-langsamfilter-2024
TN-6-722-s.-11-13
Tradgardsnytt-Bevattningen-under-plantornas-livscykel
UF-systemet-flodesdiagram
Vattre_Slutrapport-med-epilog-om-langsamfiltrering_version-2
Vattre_Slutrapport-om-langsamfiltrering
Vattre_Slutrapport-om-ultrafiltrering
Cirkulär Växthusekonomi (VattRe) projektfilm
Cirkulär Växthusekonomi (VattRe) projektfilm (svensk textning)
Cirkulär Växthusekonomi (VattRe) projektfilm (suomenkielinen tekstitys)
Guide-for-bekampning-av-vita-flygare-och-Bemisia
Gula-fallor-som-bekampning-av-vita-flygare-FARDIG
Jauhiaisten-uudet-torjuntastrategiat-kasvihuonetuotannossa_LOPPURAPORTTI_18.7.2023
Jaustra_SLUTRAPPORT_SVJS
LetsGrowPresentation
Rekommendationer-av-Jaustra_SVJS
Toimintasuositukset_Jaustra_VALMIS-1
VitaFlygare_infoblad
Digitomkku-hankkeen-esittely-Uuden-tekniikan-paiva-2020
Infoblad-1_Pylot-dataplatformen
Infoblad-2_VPD-och-hur-klyvoppningar-fungerar
Infoblad-3_VPD-vs-relativ-luftfuktighet
Infoblad-4_NIR-spektroskopi-for-kvalitetsmatning-av-tomat
Infoblad-5_-Plantregistering
Infoblad-6_stomatal-conductance-porometer
Infoblad-7_Infrarod-sensor-for-bladtemperatur
DigiTomkku esittely
DigiTomkku Phytosense
A1_Lyftkraft-Presentationsblad
B4a_ToBRFV-Hanteringsplan
B4b_Tillagg-till-ToBRFV-Hanteringsplan
B5_ToBRFV-viruset-ett-verkligt-hot
B6a_ToBRFV-Infoblad-om-sjukdomstestkit
B6b_ToBRFV-Infoblad-om-skummedel
B6c_ToBRFV-Infoblad-om-tvattmedel
B8_Hantering-av-vaxthusavfall
C1_Frageundersokning-Kvalitetsuppfattningar
C2_Frageundersokning-Nya-grodor
C3_Guide-for-direktforsaljning
Checklista-for-vaxthusforetag
D1_Smakjuryn-07092019
D2_Smakkvall-for-odlare-07112019
D3a_Smakjuryn-14032020
D3b_Makuraati-14032020
D4a_Smakjuryn-10072020
D4b_Makuraati-10072020
D5a_Smakjuryn-25092020
D5b_Makuraati-25092020
D6_Frageundersokning-Tomatsorter
D7_AvhandlingTutkielma_LehtinenVirpi
D8_AvhandlingTutkielma_JaloJohanna
D9_Optimal-tomathantering
E1_AvhandlingTutkielma_CoxMarjo
E2_AvhandlingTutkielma_HolstiRasmus
E4_AvhandlingTutkielma_PentikainenNiko
E5_Projekt-Lyftkraft_SLUTRAPPORT-for-odlare
F1_Webbinarium1-Inbjudan
F1_Webbinarium1-Presentation
F2_Webbinarium2-Inbjudan
F3_Webbinarium3-Inbjudan
F4_Webbinarium4-Inbjudan
F4_Webbinarium4-Presentation
Hantering-av-vaxthusavfall_Vastkustens-miljoenhet
Kasvihuonejatteiden-kasittely_Lansirannikon-ymparistoyksikko
Lyftkraft-slutrapport-FARDIG-med-packade-bilder
Projekt-Lyftkraft_MATERIALLISTA_
Webbinarium 1: Smakjuryn & rund tomat (03/2021)
Webbinarium 2: Marknadsföring (04/2021)
Webbinarium 3: Sortegenskaper, Flavour Toolbox & förädling av tomater (04/2021)
Webbinarium 4: Med vilka verktyg kan odlare producera grönsaker som efterfrågas av den finländska konsumenten? (05/2021)