Mikä on Växtkraft?

Växkraft (vakra.fi) on alusta, jonka tarkoituksena on kehittää Suomen kasvihuonealaa. Verkkosivusto ei toimi ainoastaan tietoalustana ja informaatiokanavana, vaan myös kohtaamispaikkana, jossa on mahdollista vaihtaa ajatuksia, tietotaitoa ja kokemuksia.

Växtkraft on luotu neljän kasvihuonehankkeen tuloksena, jotka omistaa Österbottens svenska producentförbund r.f. Hankkeiden toteutuminen on ollut riippuvainen myös useista rahoittajista ja yhteistyökumppaneista. Yhdessä hankkeet edesauttavat kasvihuonealan kehittymistä asiakaslähtöisemmäksi sekä viljelytarkkuuden lisäämistä uusien teknologioiden avulla. Lisäksi panostetaan tutkimustyöhön, jonka avulla etsitään ratkaisuja tuholaisten torjumiseen.

Tervetuloa sivustolle! Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää.

Tarkoitus

 

Växkraft tukee kasvihuonetuottajia myös hankkeiden päätyttyä. Tarkoituksena on lisätä yhteistyötä ja parantaa viestintää ja tiedon leviämistä, jotta kaikki hyötyvät samalla tavalla hanketoiminnasta.

Tavoite

 

Växtkraftin tavoitteena on olla osana kehittämistoimintaa, jotta kasvihuonetuotanto Suomessa olisi elinvoimaista, kestävää, kannattavaa ja ympäristöystävällistä myös vuonna 2030.

Kenelle?

 

Växtkraft on kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kasvihuonealasta sekä sen kehittämisestä Suomessa. Informaatio on ensi sijassa suunnattu kasvihuonetuottajille sekä muille alan toimijoille.

Ota yhteyttä

Irene Vänninen, projektipäällikkö
+358 (0)29 532 2380
irene.vanninen@luke.fi